jackassaak Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Ahoj mam problem s Xboxlive nejak mi to nejde.Xbox mam uplne novej takze to je asi potreba nejak nastavit..jak??Dekuji za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Pokud máš doma router, tak záleží i na něm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackassaak Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 jo mam ale to muzu rovnou do xka zapojit kabel ale stejne to nejak nejede .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fox171 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Já už přesně nwm, ale zkus se kouknout do nastavení a network pokud to říkám dobře, test connection a tam bys měl zjistit chybu. Jinak pak se musíš zaregistrovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jackassaak Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Ok Diky.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jackassaak
Ahoj mam problem s Xboxlive nejak mi to nejde.Xbox mam uplne novej takze to je asi potreba nejak nastavit..jak??Dekuji za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.