123456789 Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Zdravím, existuje nějaký ISO Loader co funguje s HBL? O Koens Loader vím, ale nějak nemůžu najít verzi co by otevírala ISO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Mno zkus tohle: http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2008020002 Ale nedávám moc velký naděje, zkusil jsem to na 5.50 GENu, na displeji se objevilo "please wait" a toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
123456789 Odesláno Září 18, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 A myslíš že to bude fungovat s HBL? Mám Slim kde už nejde flashnout, takže CFW je problém... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 18, 2010 Shit, teď jsem si všiml že to chce i Recovery Menu.... No za pokus nic nedáš, ale asi fakt to nepojede... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 koens se vyviji ale nikdo nevi jestli to bude spustitelny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 podle mě je USB ISO Loader v0.8 uplne na nic. protože i kdyby to faralo na hbl tak to muzes farat jenopm přes USB přet počitačem. kdyby to jelo normalne tak nic nepovim ale takhle.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 No to je opravdu děsný, že se výrobou tý HB vůbec zabejval viď... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 notak mě to nevadí. ja jen říkam kdybych chtěl hrát iso hry ratči stahnu nejaky iso emu na pc ale to je dobry i tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Mimochodem - autor HBL (wololo) tvrdí, že vytvořit fungující ISO Loader v user modu je velice obtížné, ne-li nemožné. (Viz toto.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 tjn. ale před nedavnem jsem četl od wolola že nejspíš nebude možny ten iso loader. protože ema přístup do 1.5 kernel nebo jak se tomu říka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Unlimited_Killer Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Kdyby sis pořádně přečetl, co jsi napsal, zjistil bys, že jsem napsal to samé... Ale ano, HBL funguje jen uživatelském módu ('user mode') a nemá přístup do jádra ('jádro' = 'kernel'). A ke spuštění ISO her je nutné mít přístup do jádra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 jo jo. a budu psát wololovy jestli tam stim už pokročily nebo jestli se s tím vůbec zajíma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.