Prototype88 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Zdravím, píšu to sem, páč jsem se to také včera od někoho dozvěděl, stáhnul, spustil a nevěřil svým očím. http://www.moddb.com/mods/nehrim-at-fates-edge Tato předělávka celého Oblivionu, na jinou mapu, prostředí, qusty, způsob levelování /získáváte expy i za boje/, systém rozdělování zkušenostních bodů, stojí za to, aby ji zastánce původního Obliviona zkusil. Musíte mít nainstalovaného jen Obliviona, nejnovější patch. Hra používá ke spuštění jen Oblivion.esm + vše k Nehrimu. Velice doporučuju, páč takovou hru, měla Bethesda udělat od začátku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 JO super...ale jak tak koukam tak je to jen nemecky :/ aspon dabing....a nevim jak to bude s funkcnosti hry...jestli to nebude padat nebo se to sekat....vypada to ale hezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 JO super...ale jak tak koukam tak je to jen nemecky :/ aspon dabing....a nevim jak to bude s funkcnosti hry...jestli to nebude padat nebo se to sekat....vypada to ale hezky. Hraju to druhý den a zatím ani jedno padnutí :) Jen to nemá rádo časté ALT+TAB :) Tam se to občas kousne, ale ze hry to nespadlo nikdy. Na dabing si zvykneš, jsou tam anglický titulky, takže pohodička. A fakt si s tím vyhráli, neskutečný, baví mě to a jsem zvědavej, zda to dohraju. Určitě testni, stojí to za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.