Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 Nováček

vasik010

Otázka

Zdravim,sem PS3 nováček a když sem si připojil PS3 k monitoru tak kvalita obrazu byla nic moc tak sem chtěl nastavit grafiku a v settings sem dal myslim nastavení grafiky a pak tam bylo neco jako vystupni kabely a já sem dal nějakej jinej vystupní kabel než mám a nejde mě obraz jen audio nevíte někdo co stim? Děkuji

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Zdravim,sem PS3 nováček a když sem si připojil PS3 k monitoru tak kvalita obrazu byla nic moc tak sem chtěl nastavit grafiku a v settings sem dal myslim nastavení grafiky a pak tam bylo neco jako vystupni kabely a já sem dal nějakej jinej vystupní kabel než mám a nejde mě obraz jen audio nevíte někdo co stim? Děkuji

jo vypni PS3 a pak ji zapni a drz tlacitko Power dokud to 2 nepipne(PS3 si nastavi obraz dle tvy televize)

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, ja jsem si taky koupil PS3 rovnou se hrou Resident Evil 6 a grafiku mam spatnou, v menu sotva rozlisim a prectu pismenka :-( Mam to zapojeny v monitoru pres scart s bilym zlutym a cervenym jackem, jde ta grafika nejak zlepsit? :-( A taky vubec nevim jak se pripojim k internetu, u PC pouzivam UPC modem. Dekuji vam za rady :-(

EDIT: tak ve video output settings mi nejde nastavit jine rozliseni nez to Standart PAL, vzdycky mi zmodra obrazovka nachvilku a pak se to vrati. Je tohle vubec mozne? :-(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu