janko580 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 cus uz to nekdo hral?ja teprve stahuju mam stazeno 62% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Až to dotaháš, napiš své pocity ze hry, uvažuji že si to taky stáhnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Září 19, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 jo jasne spolehni se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 ja uz du taky stahowat jednicka byla uplne nalozena urcite me tahle hra nezklame :) a ani ostatni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Zatial fajn topik, fajn prispevky :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hool23 Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Nevi nekdo kde to muzu stahnout?predem dekuju:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janko580 Odesláno Září 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 hodne husty hlavne kombinace predmetu.stoji to za zahrani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 no nic moc,arcade verze case 0 je lepsi,a to je co rict. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Zatim nic moc na to jak jsem se těšil. Kombinování předmětů celkem ucházející. Jen mě sere zase ten čas 72 hodin, proč to nenechaj otevřený "ala GTA" atˇse tam člověk může vyřádit..... Nevadí, když nekoho nezachráním? Já s mojí slabou angličtinou nevim co po mě chtěj, jsou jak retardi. Tam přijdu s knim a oni melou nějaký sračky a než se ke mě připojen to je doba. Co třeba chce ta holka na tom stánku? Jak je tam ten magor stou kroskou a těma pilama? Ona se nechce ke mě připojit jen něco mele. A jak nejlepe (nejednodušeji) zabiju toho pacoše na té motorce? Díky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davo Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ta holka chce, aby jsi ji nasel jejiho pritele..Myslim, ze se jmenuje Chad..To je ten chlapek (vypada jak texasan) co tam strili z brokovnice do zombiku..Musis mu pomoct tam pozabijet ty zombiky a on se pak k tobe pripoji a oba dojdete pro tu jeho pritelkyni na stanku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ok díky, ale problém je v tom, že já dojdu s koro k tomu stánku, a hned ukázka přijede tam ten magor na krosce, tak mě napadá, jedině dojet na té krosce za tim Chadem a pomoct mu a jít pro tu holku.Ale bude to těžký přes toho magora stou kroskou a motorovkama. Snažíte se zachraňovat všechny? Já jen, že časově to neni tak lehké.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Hra je super!! Jedničku sem dohrál a vůbec nevadí že je nezachraníš všechny hlavně musíš dodělat všechny případy (case). Jak to doděláš tak se ti otevře overtime mod, po dohraní overtime modu je infinite mod. Ovšem pokud je to jak v jedničce. Rada na toho chlapa s tou kroskou. Jednoduše ho nalákej at se sekne mezi nějaké předměty, já sem ho zavedl mezi palmy a dorazil ho boxerskýma rukavicema s nožema.a nebo si nasbírej handguny a strilej po nem z nějakého místa kde nemuze.Jo a těš se na druhého bosse :D ke konci CASE 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Jinak co je to ten Overtime a Infinite mód?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucke Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Čaute půjde přes XLIVE hrát story mode?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lupajs Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Jo pujde :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bany Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Jinak co je to ten Overtime a Infinite mód?? :D zakladni pribeh je na 3 dny kdyz to dodelas otevre se overtime mod ktery ti to protahl o 2 dny a kdyz to dodelas odemkne se uplny konec infinite mod taky 2 dny a tim si uplne zakoncil hru dohral probeh ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 overtime je že dokončíš 72 hodin hry a spliníš všechny případy (case) tak se ti otevře to co se děje potom třeba budeš muset utect armade zachranit svou dceru (nevím jak to bude ve dead rising 2 ještě sem nedohral). INFINITE je něco jako GTA plné zombie!!!! ale je tu jeden haček ubírá se ti zivot jedno políčko co 5 minut myslím už si to nepamatuju , takže je hra těžší ale dostaváš bonusy treba laserový meč nebo dělo od MEGAMENA atd... ovšem tyhle dvě věci si dostal v Dead rising 1 za zabití určitého počtu zombíku. A zkus zkombinovat kladivo a sekeru dobré na hodně zombíku. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 zakladni pribeh je na 3 dny kdyz to dodelas otevre se overtime mod ktery ti to protahl o 2 dny a kdyz to dodelas odemkne se uplny konec infinite mod taky 2 dny a tim si uplne zakoncil hru dohral probeh ;) infinite mod není časově omezený vím že jde přežít i 5 dní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Já měl uplně jinej začátek.... Jinak zatim jsem nešel k tomu jak má tu motorku, ale byl za tim černocehm vtom podzemí......No a pak jsem byl na záchodě u toho psychopata stim nožema a tou svázanou holkou, ale ten mě zabil. Tak jsem to nasraně vypl. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Já měl uplně jinej začátek.... Jinak zatim jsem nešel k tomu jak má tu motorku, ale byl za tim černocehm vtom podzemí......No a pak jsem byl na záchodě u toho psychopata stim nožema a tou svázanou holkou, ale ten mě zabil. Tak jsem to nasraně vypl. :D :D mě pokaždé naštve když si uvědomím že sem to neuložil než mě zabili :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rawmen Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Já to teď ukládám pořád, pokaždé když někoho zachránim atd.... Teď mám úkol získat nějaký prachy, jsou tam ti kokoti s těma zbraněma od toho negra. Jinak mě to začlo teď celkem bavit, co jsem se do toho tak trochu vžil a začal se soustředit na mise a nehledat v tom jen mlácení zombie..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altair125 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Já to teď ukládám pořád, pokaždé když někoho zachránim atd....Teď mám úkol získat nějaký prachy, jsou tam ti kokoti s těma zbraněma od toho negra. Jinak mě to začlo teď celkem bavit, co jsem se do toho tak trochu vžil a začal se soustředit na mise a nehledat v tom jen mlácení zombie..... Já stíhám všechno :D vždycky jak máš ukol a máš čas 12 hodin tak zachraním koho to jde vybiju zombíku zahraju si nějakou hru v kasinu zajdu do obchodu koupím nějakou motorovku atd.... užívám si to :D :D podlě mě je to nejlepší zombie hra. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 jak mam tomu prijit na chut ?kdyby tam byl aspon ten autosave he Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucke Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 v evropě to má vyjít 24.9 ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salazar Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Hele , kombinování tech zbraní je hned od začátku nebo se mi to nějak musí odemknout ? Jinak 1 jsem nikdy nedohrál ( pro mě ) celkem velkou obtížnost takže doufám že 2 je trošku lehčí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.