Cerb Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Pokud mate taky rozbité L2 nebo R2 tlačítko tak že se nevrací do své původní polohy tak jsem tu pro vás připravil návod jak tento nepříjemný problém téměř zadarmo vyřešit. Je to můj první návod takže kdyby se někomu něco nezdálo a nebo byla někde nejaká gramatická chyba tak PM : ) . Co budeme potřebovat Nejprve získáme pružinku ze staré diskety. Tady se nachází ona pružinka kterou hrubou silou dostaneme ven. Ucvakneme tyto části a na jedné straně pružinku skrátíme asi o 1,5mm. Teď se budeme muset do ovladače dostat. Nejprve odšroubujeme všechny šroubky. Teď přichází trochu náročnější část ovladač rukou na obou stranách oddělíme od sebe ale jen lehce jen ať plasty nejsou do sebe zaklenuté dál to ani nepůjde protože v ovladači mezi analogy je cvoček ten uvolníme tak že zatlačíme vrchní část ovladače jakoby od sebe při tomto kroku opatrně. Jak ucítíte že se od sebe části oddělili ovladač otevřete a odšroubujte poslední šroubek který se nachází pod baterkou. Poté celý tištěný spoj odklopte aby jste se mohli pohodlně dostat k zadnímu tlačítku. Tlačítko opatrně "odloupněte". Povysuňte tyčinku a vložte tam námi připravenou pružinku kratší části do tlačitka jak vidíte na obrázku. Teď tlačítko zacvakněte zpět. A ovladač opět poskládejte to by neměl být už problém až na tyhle plastové části které vám určitě vypadli patři dlouhýma nožkama dovnitř. Při skladání dvou hlavních části ovladače se nebojte použít trochu sily nejde to úplně hladce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AnarkiSKW Odesláno Říjen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2010 docela fajn,koukám že je víc typu R2,L2 tlačítek tady je osička z boku vysouvací ja to mam ze předu na zacvaknutí použil jsem pružinu z propisky,ale dalo to fušku než semto přesně naohejbal dybych tohle videl dřiv,byla by ušetřená práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Listopad 17, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2010 tohle bych nastavil jako dulezite urcite to pomuze spouste lidem nedej boze muze se stat kazdemu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tusken Odesláno Únor 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2011 Ty vole som to robil hodinu a pol ja mám asi nejaký prototyp :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.