Cichaczech Odesláno Září 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2010 Čau mám takový problém že když připojim PSP k PC tak mi dole naskoči kolonka : Nerozpoznaný hardware . Mám Windows 7 a hledal jsem různé ovladače ale asi neexistuji a ani přes USB nejde nabijet přes DC IN. Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Září 20, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Refresh... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 linuxed Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 ovladače by se měli nainstalovat sami - a mas 32-bit nebo 64-bit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fish Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 jde ti nabíjení normálně přes nabíječku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cichaczech Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 32-bitovou verzi a přes nabíječku to jede normálně ,ale kabel jsem zkoušel a pochazi nim bezproblémů proud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 OMG nabijeni po USB na fatku nejde. Je to az funkce slima. Ovladace by to melo najit samo, je to normalni mass storage. Takze zkus jiny USB port nebo jiny kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cichaczech
Čau mám takový problém že když připojim PSP k PC tak mi dole naskoči kolonka : Nerozpoznaný hardware . Mám Windows 7 a hledal jsem různé ovladače ale asi neexistuji a ani přes USB nejde nabijet přes DC IN.
Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.