stava Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ahoj, koupil jsem si odblokované Wii. Údajně se jedná o SW úpravu, žádný chip nebyl instalován. Minulý majitel mě pouze poučil, že mám stahovat PAL hry, ukázal jak je dát na disk a díky položce v menu změně parametru FIX 002 na zapnuto je i rozchodit. Takto jsem již spustil úspěšně několik her. Nic víc nevím/neumím. Nicméně, potřeboval bych vědět, zda s takto upraveným Wii něco určitě nesmím či nemám zkoušet. Mohu například hrát po netu takto stažené hry? Nebo mohu hrát po netu hry, které si zakoupím? Zkoušel jsem se připojit na svou Wifi, ale stejně se mi nepodařilo rozjet ani počasí. Díky za každou radu, Standa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverik Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Ano hry po netu můžeš hrát. Na svojí wifi se připoj ale v nastavení jsi nastav že jsi v anglii nebo jiné zemi než ČR a mělo by ti to šlapat.... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafro Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 No a já přidám radu co určitě nedělat. Update. Jak uděláš update tak na 100% o SW úpravu příjdeš (v lepším případě) nebo se může bloknout Wii (v tom horším případě). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jeste jsem nevidel blokle wii po updatu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mafro Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Jeste jsem nevidel blokle wii po updatu :) Co zatím není jednou může být... co my víme co Nintendo připraví v dalších updatech a může se stát že při určité kombinaci SoftHack IOS verzí to update nezvládne a Brickne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.