Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Potřebuju radu pls

mara128

Recommended Posts

Já se s dovolením přiživím. Koupil jsem před chvílí PSP 3004, kde měl být prometheus. Chvíli to fungovalo, šlo hrát hry z flashky, pak to najednou celý zdechlo a nešlo spustit. Dal jsem do sítě napájet a za chvíli šla konzole spustit, bohužel, už nejdou hrát hry, nezobrazí se ani. Poradí prosím někdo jak spustit toho promethea? Jestli je to tím? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No je.....psp 2001 je tuším z Japonska(prohozené x a O),2002 je z Ameriky,2003 Rusko a 2004 Evropa.......

To číslo na konci udává pouze region pro jakej trh PSP bylo vyrobeno/přivezeno, to je vše! V ničem jiným se to nelyší! Ty přehozený tlačítka jsou blbost...

Odkaz ke komentáři

To číslo na konci udává pouze region pro jakej trh PSP bylo vyrobeno/přivezeno, to je vše! V ničem jiným se to nelyší! Ty přehozený tlačítka jsou blbost...

Ne ne.....opravdu.......když máš region Japonska tak potvrzuješ kolečkem...

To máš to samé jako když si stáhneš japonskou hru....(potvrzuješ kolečkem)Tak to je i u psp 2000

Odkaz ke komentáři

Jenomže já se bojím když bych si koupil flashnutý psp 2004 (ku příkladu) tedy z bazaru. Tak se bojím že to bude starej poškrábanej kšunt!!!

No popravdě někdy je to risk, ale pokud máš možnost osobky, tak to není tak hrozný riziko...

to Unlimited_Killer: To je fakt, nedošlo mi to...:oops:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu