milousek73 Odesláno Září 20, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 20, 2010 Ahojky,mám zakoupeno asi pět her z Marketplace,stažených a uložených na HDD.Jdou tyto hry nějak prodat jinému zájemci jako klasické krabicové verze? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Croft Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Musel by mít upravenou konzoli JTAG , takže se ho zeptej zda má, pokud řekne, že neví, tak nemá. :- ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Kdyby měl JTAGovanou konzoli, nemusel by ty hry kupovat. Prodat jednotlivé hry nejdou, ale možná by šel (neoficiálně, samozřejmě) prodat celý účet a tedy i zakoupené hry. Ten zájemce by si pak převedl práva na svojí konzoli, nebo by musel být při hraní připojený k Live. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Croft Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Já sem to pochopil tak, že jsi stáhl pět her, za dost kaček, tak jsi chtěl kamarádovi vypálit na divko ty gamesky a pak střelit ty hry třeba za kilčo, byl by spokojený jak kamarád tak ty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Pokud píše "Jdou tyto hry nějak prodat jinému zájemci jako klasické krabicové verze?" tak to aspoň chápu spíš tak, že je hrál, třeba dohrál a chce se jich zbavit. ne je nezbytně nelegálně šířit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milousek73 Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Přesně tak,dohrál jsem je a chtěl bych se jich "zbavit",tudíž někomu prodat nebo na někoho převést, ať z nich má další užitek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
milousek73
Ahojky,mám zakoupeno asi pět her z Marketplace,stažených a uložených na HDD.Jdou tyto hry nějak prodat jinému zájemci jako klasické krabicové verze? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.