Quicksilver Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Hoj mam tady HDD z PS3 TOSHIBA MK1265GSX Chtel by jsem ho soupnout misto 60GB do Xka. Tak hledam HDDSS_120GB.BIN nejlepe original ,ktery by tam sel. Je to mozny na Xku rozjet a nebo tam jdou jen WD disky ? Diky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zip545 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Nerozjedeš,jdou tam jen wd disky a to jen některé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Září 21, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 OK tak z 120GB udelam externi na filmy :_( Skoda myslel jsem si,ze to pujde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 v xboxu jsou disky všech značek, jenom program hddhacker jiné než wd upravit neumí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Hoj mam tady HDD z PS3 TOSHIBA MK1265GSX
Chtel by jsem ho soupnout misto 60GB do Xka.
Tak hledam HDDSS_120GB.BIN nejlepe original ,ktery by tam sel.
Je to mozny na Xku rozjet a nebo tam jdou jen WD disky ? Diky za info.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.