PavelN1983 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 čau dnes jsem si aktualizoval ps3 firmwarem 3.50 vše v pohodě. poté jsem ps3 vypnul a když jsem si chtěl znovu zahrat nejde mi přihlásit na učet. píše to špatné heslo nebo id adresa.toto se stalo dalším 3 kamarádum nevite co s tím? Díky za odpovědˇ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 expertos Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 21, 2010 Mě to píše že Playstation store není v mé zemi povolený... ;) do new fw... vše fungovala teď sem doinstaloval ;) a nejde ;) takže super :D.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pitbu2l Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 vsechno by melo jit zas od tri od rana. Snad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bekulda Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 mě furt padal internet na PS ,to se mi stalo poprví co to mam pitomá aktulizace :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PavelN1983
čau dnes jsem si aktualizoval ps3 firmwarem 3.50 vše v pohodě. poté jsem ps3 vypnul a když jsem si chtěl znovu zahrat nejde mi přihlásit na učet. píše to špatné heslo nebo id adresa.toto se stalo dalším 3 kamarádum nevite co s tím? Díky za odpovědˇ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.