PavelN1983 Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 čau dnes jsem si aktualizoval ps3 firmwarem 3.50 vše v pohodě. poté jsem ps3 vypnul a když jsem si chtěl znovu zahrat nejde mi přihlásit na učet. píše to špatné heslo nebo id adresa.toto se stalo dalším 3 kamarádum nevite co s tím? Díky za odpovědˇ Citovat
0 expertos Odesláno Září 21, 2010 Nahlásit Odesláno Září 21, 2010 Mě to píše že Playstation store není v mé zemi povolený... ;) do new fw... vše fungovala teď sem doinstaloval ;) a nejde ;) takže super :D.... Citovat
0 pitbu2l Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Odesláno Září 22, 2010 vsechno by melo jit zas od tri od rana. Snad... Citovat
0 bekulda Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Odesláno Září 22, 2010 mě furt padal internet na PS ,to se mi stalo poprví co to mam pitomá aktulizace :D Citovat
Otázka
PavelN1983
čau dnes jsem si aktualizoval ps3 firmwarem 3.50 vše v pohodě. poté jsem ps3 vypnul a když jsem si chtěl znovu zahrat nejde mi přihlásit na učet. píše to špatné heslo nebo id adresa.toto se stalo dalším 3 kamarádum nevite co s tím? Díky za odpovědˇ
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.