rodier Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 zajimava akce: PSN PROMO KOD - akce do 30.9. za 300Kc http://www.originalky.cz/cz/Nove-zbozi/Playstation-3/Prislusenstvi/Online-doplnky/PlayStation-Network-Promotion-Code-PS3-6-plnych-her-AKCE-do-30/9/2010.html Flower, - Wipeout HD - Crash Commando - Battlefield 1943 - Trash Panic - Burnout Paradise a 1 add-on Burnout Paradise Party Sakra, nebyt ted PSN offline kvuli JB tak to vemu. Jen BF1943 ma stejnou cenu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Díky moc, teď jsem objednal ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Skoda len ze kod treba aktivovat do 30.9 To mi asi dovtedy na slovensko nepride ak to budu posielat v BR krabicke :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iLukas Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Ucet s tymi hrami mozem aktivovat na 5 konzol ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Nakonec to mám na poště...ne na moje křestní jméno(chyba pošty), ale co...zejtra si pro to teda dojedu, dám vědět podrobnosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanisXP Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Dneska mi to přišlo, valí to OK. Dík za upozornění na tuhle akci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Lidi kdybych to dneska objednal tak už mi to asi do Brna nepříjde co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Jde to z Mostu...tak nevim ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyfelek Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ja to mel druhy den doma, pravda objednaval jsem uz v 7 rano. Takze bych se nebal objednat i dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucoLoss Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Zejtra je státní svátek, to bych viděl jako problém...ale nabízím od každý hry 2 sloty pro ty co by chtěli... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.