snake33 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Ahoj, chci se zeptat jak mám vypálit forzu 3, jsou to 2 dvd - to mám vypálit obě? Předem THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 To záleží na mnoha okolnostech. Na druhém disku jsou nějaké tratě a auta navíc, pěkné je mít, ale nic kritického. Ale pálit DVD nutné není, jde třeba vyextrahovat soubory z disku a přehodit je na HDD pomocí PC a Xportu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Záleží na tom , jestli máš HDD . Bez HDD je druhé DVD nepoužitelné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Září 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Děkuji za info, mám hdd, ale nemožnost připojit k PC..Tak tedy jen dvd 1? Ještě taková otázka mimo, aby tam byla čeština musí to být multi 5? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Pokud nemužeš připojit HDD k PC a obsah druhého DVD si chceš zahrát, tak ho vypal a normálně naistaluj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Září 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Aha děkuji a co ta čeština? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dunky Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Pokud ve hře není na výběr z jazyků tak si nastav v console settings , region na Czech Republic :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake33
Ahoj, chci se zeptat jak mám vypálit forzu 3, jsou to 2 dvd - to mám vypálit obě?
Předem THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.