vosikac Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Přeji hezký den všem :? Mám dotaz ohledně PSP 2004 s verzí software 6.10 a data mode 8C pod baterkou, zda-li půjde CF pro hraní stažených her? Moc se v tom nevyznám, tak pokud jsem se špatně vyjádřil, tak se omlouvám, ale vy jste tu šikulky, tak jistě víte o co mi jde:D Díky za případné info a pokud by to nešlo, tak je-li nějaká šance, že to někdy půjde:psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 ne, na 99% mas TA-088v3 a zaroven mas FW vetsi, nez 5.03, tudiz tam CFW nenarves. Tvoje jedinna moznost je HBL, ktery umoznuje spoustet alespon homebrew aplikace (emulatory, homebrew hry, programy atd.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosikac Odesláno Září 22, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Oki :-( ... A nějaká vidina toho, že to někdy půjde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Velice miziva, jelikoz kolem pandory se uz nic nedeje, ke kernel modu je dost tezke se dostat a pod user modem - ve kterem bezi HBL - je velice narocne, az takrka nemozne udelat ISO emulator - a proto na nem ani nikdo nepracuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 genius1994 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2010 Anonymous_ ma pravdu s tím iso emu. Ale jestli máš zájem můžeš si nahodit HBL. http://console-forum.net/tema/97189-half-byte-loader-hbl ale ted nevým jestli jede i na ofw 6.10 a nebo musiš udělat na 6.20. ale měl by jet na 6.10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vosikac Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Díky všem :-) .... lock .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vosikac
Přeji hezký den všem :?
Mám dotaz ohledně PSP 2004 s verzí software 6.10 a data mode 8C pod baterkou, zda-li půjde CF pro hraní stažených her?
Moc se v tom nevyznám, tak pokud jsem se špatně vyjádřil, tak se omlouvám, ale vy jste tu šikulky, tak jistě víte o co mi jde:D
Díky za případné info a pokud by to nešlo, tak je-li nějaká šance, že to někdy půjde:psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts