vosikac Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Odesláno Září 22, 2010 Přeji hezký den všem :? Mám dotaz ohledně PSP 2004 s verzí software 6.10 a data mode 8C pod baterkou, zda-li půjde CF pro hraní stažených her? Moc se v tom nevyznám, tak pokud jsem se špatně vyjádřil, tak se omlouvám, ale vy jste tu šikulky, tak jistě víte o co mi jde:D Díky za případné info a pokud by to nešlo, tak je-li nějaká šance, že to někdy půjde:psp:
0 Anonymous_ Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Odesláno Září 22, 2010 ne, na 99% mas TA-088v3 a zaroven mas FW vetsi, nez 5.03, tudiz tam CFW nenarves. Tvoje jedinna moznost je HBL, ktery umoznuje spoustet alespon homebrew aplikace (emulatory, homebrew hry, programy atd.).
0 vosikac Odesláno Září 22, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 22, 2010 Oki :-( ... A nějaká vidina toho, že to někdy půjde?
0 Anonymous_ Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Odesláno Září 22, 2010 Velice miziva, jelikoz kolem pandory se uz nic nedeje, ke kernel modu je dost tezke se dostat a pod user modem - ve kterem bezi HBL - je velice narocne, az takrka nemozne udelat ISO emulator - a proto na nem ani nikdo nepracuje.
0 genius1994 Odesláno Září 22, 2010 Nahlásit Odesláno Září 22, 2010 Anonymous_ ma pravdu s tím iso emu. Ale jestli máš zájem můžeš si nahodit HBL. http://console-forum.net/tema/97189-half-byte-loader-hbl ale ted nevým jestli jede i na ofw 6.10 a nebo musiš udělat na 6.20. ale měl by jet na 6.10
Otázka
vosikac
Přeji hezký den všem :?
Mám dotaz ohledně PSP 2004 s verzí software 6.10 a data mode 8C pod baterkou, zda-li půjde CF pro hraní stažených her?
Moc se v tom nevyznám, tak pokud jsem se špatně vyjádřil, tak se omlouvám, ale vy jste tu šikulky, tak jistě víte o co mi jde:D
Díky za případné info a pokud by to nešlo, tak je-li nějaká šance, že to někdy půjde:psp:
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts