Dzunk Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Tak co lidi jak se na to tesite??? Bude to parada je to v Jeruzalemne ste najemnej zabijak mrstnej jako perskej princ (spis mrstnejsi) a plnite mise to bude bomba fakt se tesim. http://www.youtube.com/watch?v=RSW-pgCkh5c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 no, bude to super mega ubigame:) klasika.. ale jeste nevim, na cem to budu hrat:D kompa nemam, velkou konzoli zadnou taky.. na psp to asi tezko vyjde, co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 no jako vo tyhle parbe vim uz dlouho a sem na ni strasne zvedavej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 toto je husta hra... je spominana vo vsetkych hernych casopisoch... ja ju budem hrat na PC:) Hlavna postava je Majster Assasinov ktory spravi chybu-zoberu mu skoro cele vybavenie a ty sa musis vypracovat zas na masjtra:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Něco jako Prince of persia ale lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Srpen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 pop si jen sekal hlavy a behal jak blb tady to budes najemnej vrah myslim ze to bude lepsi a jesi jo k super ptze pop byla good hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 však jo pop mě nebavil ale tohle podle mě jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Johohoo konecne stredovek bez car a kouzel!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 to Brento: no, jak se to rekne.. ty skaces bezne z budovy na budovu?:) sice bez kouzel, ale ve stylu Shinobi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 ja mam kouzla rad :) a tales oif ninja shanobido sem hral,husta gamesa na ps2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 ja mam kouzla rad :) a tales oif ninja shanobido sem hral,husta gamesa na ps2 :) Vsak ja taky :) Ale neni od veci to mit nekdy bez nich ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Capricorne Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Trosku mimo misu ale nebude to na PSP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 Trosku mimo misu ale nebude to na PSP ? Hadam, ze bude mit AC velky uspech a tak by mohlo vzniknout i par levobocku, treba na Handheldy. Ovsem driv jak za rok urcite ne, ale to haadam :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Srpen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2007 zezacatku urco ne,zatim jen pc myslim,ale kdo vi no....:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Těžko říct.Demo jsem ještě nehrál a bez toho jsem dost rozpačitý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
R4don Odesláno Srpen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Hadam, ze bude mit AC velky uspech a tak by mohlo vzniknout i par levobocku, treba na Handheldy. Ovsem driv jak za rok urcite ne, ale to haadam :D :D handheld:D nejaka java hra by gameloft:) jestli byl i prince na PSP tak nevidim duvod, proc by nemohl byt i AC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freezy Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 Pokud vás Assassin's Creed zajímá, navštivte http://assassin.herniweb.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2007 toto vyzera ako super gameska... tesim tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Listopad 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 no rak uz parim a je to teda fakt pecka ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 Mělo to být i na PC ale jak koukám tak není ale jinak super gameska to vypadá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2007 už jsem to dohrál je to super, na pc to vyjde až příští rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Listopad 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2007 Je to genialita sama! :D Hrál jsem sice jen začátek, zbytek si schovávám na HD bedničku.. ;) Ale můžu všem stopro doporučit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mariyo Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 assassina si zamilujete už jen proto, že máte neomezenou volnost pohybu a možností jak plnit úkoly, spousta místa na dělání kravinek, a ikdyž hru dohrajete do konce, pořád máte spoustu možností jak se zabavit a krátit si dlouhé zimní večery u vaší "milované" PéeS3 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mansda36 Odesláno Listopad 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2007 Tak tuhle pecku mam taky doma a mužu jen doporučit jediny co mě štve , že sou si nějaky místa celkem dost podobna . Což je asi jediny co mi u tyhle pecky vadi . Je to uplně super , když se mužete dostat na nějakou velikou vež a jen se koukat dolu . Prostě super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twigy Odesláno Prosinec 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2007 Nevite kde se da tahle hra sehnat v Brne. Byl jsem snad vsude. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.