Guest Bredow Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 Nemate prosim nekdo strucny navod na zmenu fw 2.01 -> 1.50 i s odkazy programy!Prosim poradte! Jsem v tomto LAMA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 Uz to tu bylo hodnekrat...No prvni upgraduj na fw 2.6 a pak downgraduj na 1.5. Odkazy nevim nebot sem legal ale je to tu snad 100krat tak hledej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 joj,stačí trochu hledat,je to o pár řádků níž http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3433 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 chtelo by to zalozit novy forum NAVODY - tam by mohly byt navody na downgrady,loadery a treba na to kam hazet do psp filmy atp.... hodne lidi se tady na to pta a i ja jsem to pred nedavnem jeste nevedel a hledat to po celym foru je otrava... myslim ze by se to vyplatilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Červenec 18, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2006 nj ale takovych pokusu tu uz bylo, stejne se na to lidi ptaj tak co... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Guest Bredow
Nemate prosim nekdo strucny navod na zmenu fw 2.01 -> 1.50 i s odkazy programy!Prosim poradte! Jsem v tomto LAMA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts