faifi Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Caw lidi mohli by ste mi poradit nákou dětskou hru pro mýho 4 letýho bratra.. ? dyštak bych prosil i odkaz na hru nejlíp na ulož.to......díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 crash je to 3+ (věk) http://uloz.to/3879404/crash-mind-over-mutant-psp.iso Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 no to je rada nad zlato :D:D omg toho crashe sem hral a nektere veci mi trvali dost dlouho nez sem pochopil jelikoz sem ho mel spanelsky tak pochybuju ze 4 kluk si to precte prelozi a zapamatuje btw doporucuju Loco Roco fakt easy hra se ovlada pouze 3 tlacitkama a to R,L a kolecko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan-dan-dan Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 tak crash autíčka a já dohrál crashe v sedmi letech za 3 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jjunior Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 crash auticka jo :) ale klasickej na psp urco ne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.