solary81 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 stiahol som F1 comlex a nejde mi hra ktore mam stiahnut aby mi hra isla?????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Jaký máš problém ? Z toho , co píšeš , to není jasné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 konzola mi vypise ze mam ocistit disk alebo restartovat konzolu a ani tak mi nejde hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 1. Jaký FW flashe máš ? 2. Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jestli máš - D : 2.0.9199.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 neviem aky flash mam a pise mi tam D:2.09199.0-K:2.0.9199.0(bk:2.0.1888.0)(e:0) x:74a1-5e8b-24cf-3cd0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Tak DB je v pořádku . Nechával jsi si to flashovat a kdy ? Nebo jsi kupoval starší xko ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 kupoval som ho asi pred rokom cisto novy a flasovol som ho v decembri minuleho roka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Od prosince byl FW flashe 1.61 a na ten by ti to už mělo jít. Když ti to nejde , tak máš asi 1.6 a ten bere jen wave 3 . Takže to zkus patchnout na wave 3 . Když ti to zase nepůjde , tak je to špatnou vypalovačkou . Vypaloval jsi už nějaké hry ? S jakou wave ? Patchoval a nebo ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ja ani neviem co je to wave.ano uz som napaloval aj novsie hry ako napriklad mafia 2 a to mi v pohode ide Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Takže vše je v pořádku a vypadá to , že máš asi špatně staženou hru . Kontroloval jsi to programem ABGX ? Nejlepší bude , když si tu hru stáhneš znova z jiného zdroje . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 nie nekontroloval som to cez ziadni program cize si ten program abgx musim stiahnut a cez to napalovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 ABGX není na vypalování , ale na kontrolu ,jestli je stažená hra ( iso ) v pořádku .Stáhni a nainstaluj : http://abgx360.net/download.html a potom do toho patch , aby ti to ukazovalo správně hry s wave 5 a 6 . : PATCH ABGX : http://uploading.com/files/get/1m6562a2/ Stáhneš , rozbalíš winrarem a nakopíruješ ten patch do kořenové složky ABGX v program files Po stažení a rozbalení winrarem by jsi měl každou hru tímto programem kontrolovat . Na jaké medium jsi to vypálil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 a nevies nahodov nejaku adresu na F1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 vypalil som to na maxxel dvd ecko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 a ked som stiahol tak kontrola by mi mala co ukazat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solary81 Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 da sa hrat f1 s dvoma hracmi naraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 kde se nastavuje zničení formule ? nechci jezdit s nezničitelným autem .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 kde se nastavuje zničení formule ? nechci jezdit s nezničitelným autem .-) Poriadne popozeraj v menu hry, kde su obtiaznosti atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seetal Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Tu hru ani nestahuj, jsem autickar ale tento pocin je hrozna nuda, kde se hrabe na split second Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Tu hru ani nestahuj, jsem autickar ale tento pocin je hrozna nuda, kde se hrabe na split second Každej má jinej vkus, ono i pro někoho koukat na F1 v televizi je nuda(pořád dokolo vidět třeba 50 kol to stejný).Ale Split cesound s tím nemůžeš srovnávat, to je arkáda jako prase, kdežto F1 je spíše simulátor. Zkus tu hru na obtížnost legend s vypnutím všech podpůrných prostředků a jezdi závod reálně na plný počet kol a to teprve uvidíš. Ale uznávám že ta hra není pro každého. Nuda to ale rozhodně není!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.