FrederickVI Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Bude mi fungovat originální headset od Xbox na zpívání v single-player Guitar Hero 5 (Nebo jiné hry)? Popř. Jak to vše mám udělat. Díky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Exter999 Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Ahoj,myslim ze to nefunguje...Jelikoz ten headset funguje jen ke komunikaci na xbox LIVE,ale nezkousel jsem to.:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FrederickVI Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tak jsem tu zkusil. Funguje to, ale pouze na Guitar Hero 4 (World Tour). Takže záhada vyřešena PLS LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkmatchCZE Odesláno Listopad 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2010 Ještě to funguje u ACDC tam to mám odzkoušené. Záleží na tom jestli jsou tam písně které chtějí jeden hlas nebo více a to ACDC fakt jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FrederickVI
Bude mi fungovat originální headset od Xbox na zpívání v single-player Guitar Hero 5 (Nebo jiné hry)? Popř. Jak to vše mám udělat. Díky ;)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.