blizerd Odesláno Září 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2010 Vložim kartu a nenačte jit to...(blika červeny světýlko) nevíte nekdo pls cim by to mohlo byt? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Zkus naformátovat nejdřív přes PC na FAT32. Pokud to nepomůže, bude nejspíš FAKE a nebo poškozená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blizerd Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 ale v mobilu mi normalka jde :( ... a co je FAT32....až to naformátuju musim tam dat nejaky program aby to slo nebo tak neco ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 ale v mobilu mi normalka jde :( ... a co je FAT32....až to naformátuju musim tam dat nejaky program aby to slo nebo tak neco ? :) ne zadny program, das tu kartu do pc pujdes do tento pocitac klik ni na kartu pravy talacitkem dej formatovat.... az tam bude na vyber fat32. zadny program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blizerd Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 a ta karta pak de v psp normalka jo ? me jednou rikali ze tam musim dat nejakej program aby mi tam sli hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 a ta karta pak de v psp normalka jo ? Me jednou rikali ze tam musim dat nejakej program aby mi tam sli hry to neco jinyho ty chces hrat iso hry (stazene hry)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blizerd Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 jo :) ale tak staci mi to i na pisnicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 jo :) ale tak staci mi to i na pisnicky proc by ti to nemohlo stacit na psinicky? staci. prečti si tutorial pro zacatecniky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 nesnasim lidi co nevi co chcou,neumi se vyadrovat,neprectou si topic pro zacatecniky,a maj misto mozku z hoven kostku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 blizerd Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 smrdi ti kokot.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frewwww Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 smrdi ti kokot.... sorry, chtel jsem ti pomoc tohle si prehnal urazet FxR nahlasim te. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 IDMW Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 FxR : Takze ty vastně nesnášíš sám sebe :D:D Néé sranda :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
blizerd
Vložim kartu a nenačte jit to...(blika červeny světýlko) nevíte nekdo pls cim by to mohlo byt? :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.