pszkutek Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 help.custom firmware 5.00 M33 jak na nem rozjedu iso hru dam ji na kartu a v psp se hra nezobrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 ta CSO/ISO hra musí bejt v ms0:/ISO/ a v PSP se ti zobrazí v Game. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pszkutek Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 jojo tak to davam a nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pszkutek Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 proste na karte udelam slozku iso a vlozim tam hru a v psp se nezobrazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tak skus naformátovat pam. kartu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pszkutek Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 zkousel jsem..a nevite o nejake hre ktera jede na te 5.00 protoze ja stahl vsechyn mozne a zatim se tam ani jedna nezobrazila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Buď nemáš flash nebo něco děláš blbě, hra se ti zobrazí každá, akorát ta co chce vyšší FW se ti nespustí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Špatná složka nebo nemáš flash .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pszkutek Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 flash mam:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pszkutek Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 tak napiste mi co mam udela jak pro debila jina kfakt nevim i tak diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 24, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 normální lidi si to přečtou v topikách jako např. pro začátečníky v PSP/Tutorialy/ debilům nejde poradi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pszkutek Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 uz jsem na to prisel.diky za rady ;)sice mi moc nepomohly ale nevadi :) Zinglbee:njn nekdo hold na to musi prijit sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cheese Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 help.custom firmware 5.00 M33 jak na nem rozjedu iso hru dam ji na kartu a v psp se hra nezobrazi mám stejnej problém,podařilo se ti to rozchodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.