4console Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Zdravím. Mám flashnuté PSP 2004. V pohodě jsem na něm hrával ISO hry, jako třeba FIFU 2010 a Worms 2. Teď jsem ho po 4měsících zapl, vše šlo normálně až do té chvíle, kdy se začal načítat FIFA. Načítalo se to strašně dlouho, menu bylo zpomalené, jako když nainstalujete hardwarově náročnou hru na PC, které ji nestíhá. Zkusil jsem naformátovat kartu a hru zkopírovat znovu, ale nepomohlo to. Stejně se sekají i další hry. Kde prosím může být problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Zmačkni SELECT a podívej se co máš u CPU Clock Game, kdyžtak nastav Default. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
4console Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Děkuji převelice, už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.