dejvhrabos Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Potřebuju help mám 16gb flashku Kingston a koupil sem si jí abych tam mohl dávat hry a tak ale když tam chci dát hru která má cca. víc než 4 gb tak mi to napíše že se to tam nevejde přitom ta flashka je prázdná nevíte co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Naformatuj ji na NTFS ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 A to udělám jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tento počítac, kliknes na tu flashku pravým a das formatovat. Tam vyberes jako Systém souboru NTFS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 No jasný to vim ale já tam mám právě jenom FAT32 a exFAT a mám to na FAT32 a na exFAT mi to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Zkus to takto: Tento počítac > spustit > napis cmd > convert x: /fs:ntfs (kde X: je písmeno jednotky, která má být převedena) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Píše to neplatné určení jednotky =( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Září 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Tak jsi tam dal spatne pismeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejvhrabos Odesláno Září 24, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2010 Už to fachá díky moc =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamek112 Odesláno Říjen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2010 Ach jo ja to nechápu lidi vůbec nečtou takovy problém je tady asi 10x :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.