Novis1972 Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Co vím, odstávka měla končit 23.9.10, je 25.9.10 a nemůžu se stále nalogovat, stále jsem offline. Nastalo to prakticky poté, co jsem stáhl update 3.50. Má někdo stejný problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lips Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 Mám taky 3.50. a normálně to funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 taky bez problému,co ti to píše ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novis1972 Odesláno Září 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 V poho, teď jsem to rozchodil, ale dík. Už jsem měl nerva.:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyLi Odesláno Září 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2010 no mě by z toho jeblo. Jak byla ta odstávka, tak mi to při přihlášení smazalo heslo a teď ho za boha nemůžu najít. Je to už víc jak dva roky, co jsem si ho tam dával a žádný moje klasický heslo nefunguje. Navíc mi ho nelze ani získat, jelikož se ptají na datum narození, jako potvrzující informaci a já ho tam asi neměl vyplněný, takž to píše "the information is not valid"...To je v riti. Nevíte někdo, jak se dá získat heslo jiným způsobem? Zkoušel jsem to přes starý maily z PSN, ale tam nic :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Novis1972 Odesláno Listopad 15, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2010 Jestli jsi to ještě nerozchodil, tak si to pořádně přečti ( navigaci ). Musíš dát nový heslo, musí minimální počet písmen a minimální počet čísel. Takže si nelámej hlávku se starým heslem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.