Klátič@R1 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 hojta da se sehnat anglictina do pes 2011? pac bez ni se to hrat neda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 a v jakým ji máš jazyce ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 no mam tam nemcinu ,francoustinu ,tusim rustinu atd ale anglictinu tam nemam a hlavne menu mam v nemcine ale komenter ve hre mam ve francoustine a to je hruza!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martinrehakcz Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 aha,takže jsi koupil nějakou blbou cizí verzi,s tím ale bohužel nic neuděláš,já kdysi koupil nějakou FIFU nevědomky v němčině a byl jsem z toho pěkně znechucenej ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klátič@R1 Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 no ja ji nekupoval ja ji stahl a vedel jsem ze neni v anglictine !!! ale ptam se nato jestli tam ta anglictina pujde nejak nakopat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 tady jsi ale v ps3 sekci... jdi si pirátit do pc sekce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 lol, ja myslel ze ted uz je to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.