Aiven Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Zdravím, nevím jak dál a nikde jsem nenašel návod na hru:( Anglicky umím jen pár slov...:cry: Je to mise kdy přijedu k jedný ženský domů a pak s ní mám jet autem k dvoum silným chlápkům který my maj asi s nečím pomoci, ale když k nim přijedu a mačkám šipku nahoru tak nic... Je tam napsaný"Take Louise to recruit some muscle" a když k nim přijedu tak tam je "To recruit henchmen into your group, target them and use the up button." pal jdu k těm dvou chlápkům mačkám šipku nahoru a nic:cry: už jsem z toho hotovej. Jsem asi lama, ale kdyby mi někdo pomohl byl bych moc vděčnej! Tady dávám ještě Foto :) Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kobejn Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Hele chlape tu hru jsem nehral,ale podle překladu musiš na něj namířit zbraní aby jsi ho jako vylekal a potom šipku nahoru a pčidá se ti do bandy.Takže zamiř a nj a až ho budeš mít v tom kolečku tak zmáčkni šipku nahoru jo?:-D Tenhle problej jsem měl na pc u San Andreas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 kobejn to popisal spravne, najprv na nich musis zamierit... myslim ze R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aiven Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Díky chlapi máte pravdu teĎ konečně můžu po tejdnu hrát dál! Díky:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KING-SL Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 komplet navod na celu hru najdes tu www.gta.cz +cheaty + vela ineho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amuse Odesláno Srpen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2007 jo no,,tak že na ně ukážeš naznac jim oc jde a pak je nalož do auta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.