Impresion33 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 čau včera sem si koupil wifi klič(podporuje AP) do usb vše sem nainstaloval ale vypisuje mi to Omezené nebo žádné připojení a přitom síla signálu:vynikající a na win 7 to píše neznámá sít newíte někdo co s tim? pLS HELP:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Impresion33 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 tak uz mi to nepíse zadne nebo omezene pripojeni uz sem to nejak rozchodil ale kdyz se na to chci pripojit trebas s mobilem tak mi to zobrazuje uplně jinou IP adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WALS OF JERICHO Odesláno Září 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2011 to je normalni ze router ti prideluje ip adresu jinou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Impresion33
čau včera sem si koupil wifi klič(podporuje AP) do usb vše sem nainstaloval ale vypisuje mi to Omezené nebo žádné připojení a přitom síla signálu:vynikající a na win 7 to píše neznámá sít newíte někdo co s tim? pLS HELP:cry::cry::cry::cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.