Chrisak Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Čau, nevíte jak když sem si dal nový update, tak mi tam nejde Xbox Live.... a ted nemuzu hrat hry přez Live.... tak se ptam jak mam ten update zrušit a dát si tam ten starší... aby mi šel Live de to nějak?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fenix1468622475 Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Donwgrade udělat nejde , jinak by si každej pak mohl doma udělat Jtag , musíš počkat až ten novej kinect dasch vyjde oficialně , pak se dostaneš na Live a bude zas všechno OK :) Daschbord officialně by se měl objevit až výjde kinect takže někdy v říjnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Chrisak Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Cože? to do tý doby nebudu hrát _? jaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 A to jsi si nepřečetl , než jsi si dal ten nový dashboard , že je to beta a nedostaneš se s ním na live ? Tvoje chyba - příště víc přemýšlej . Nové věci nemusí být vždy okamžitě výhodné . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Chrisak
Čau, nevíte jak když sem si dal nový update, tak mi tam nejde Xbox Live.... a ted nemuzu hrat hry přez Live.... tak se ptam jak mam ten update zrušit a dát si tam ten starší... aby mi šel Live de to nějak?:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.