Hoky Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Čau lidi mám PSP 2004-8c v5.50 a potřebuju ho flashnout... dík!:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelangelo Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Kdyby jsi se prvně podíval na téma "Pro začátečníky", tak bys věděl, že to nejde!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoky Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 CO? Jakto? Musí to jít pandorou ne? musim někoho sehnat aby mi to udělal! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Kdyby jsis přečetl ten topik pro začátečníky tak zjistíš že 8C Pandoru nepodporuje!! Užij si origo hry, ISO prostě nijak nespustíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoky Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 já měl psp hacknuty 5.03 GEN-C a šlo to tak musí bejt přece něco podobnýho akorát na vižší verzi kurva! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Nejde, za blbost se platí! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoky Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Nejde v tomhle světě nei a to by si měl vedět... tak se řikalo že na PSP nejde aby byly stahovaný hry a koukni se teď... a já nemůžu za to že kámoš mi dal kretén zhulenej update OFW... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IDMW Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Můžeš leda nahodit hombrew přes patapon 2 demo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoky Odesláno Říjen 4, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 přes patapon 2 Demo? to slyšim poprvý... povídej pls... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Raczek Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 hledej pls, je toho plný fórum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2010 Tady máš návod na HBL tento program ti zpustí B hry apolikace a emulatory. ale musíš updatnout na ofw 6.20 Odkaz http://console-forum.net/showthread.php?t=97189 + řekni tomu kamošovy ad ti zaplati nějake origo hry :D:D:D když ti to podobal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoky Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 neboj stim kretenem se uz nebavim :D ale nějakou hru si zaplatí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hoky Odesláno Říjen 5, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 hele a pujdou mi tam i nějaký jiný hry jako normální ISO a CSO nebo sou jenom nějaký určený pro tenhle HBL? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Říjen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2010 No bohužel nezahraješ si iso cso ael alespon ty HB hry a ty jsou docela dobvre viz http://console-forum.net/showthread.php?t=97189 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.