Arcane Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Chci si koupit na predplacenky.cz rapida, ale s tim rapids systémem jsem uplně mimo :D Chci si koupit konkrétně 500 rapids (minimum 400, maximum 50000) cena 0,4 Kč / 0,014 € za 1 kredit Rapids Takže za 200Kč si koupim 500 rapidů a každej jeden měsíc mi to strhne 99rapids a na ten měsíc budu mít 30Gb? Nebo prostě budu mít v záloze 500 rapids a dobiju si kolik potřebuju na stáhnutí? Nebo si prostě převedu všechny rapids na Gb, což by mělo bejt nějakejch 150Gb nebo kolik a až to spotřebuju, tak to spotřebuju? Nebo je to omezený časem? Jsem z tolika otázek už zmatenej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 neporadim ti ale řeknu ti že 50cent se původně jmenoval 1dolar ale pak ho chuck noriss přetrhnul vejpůl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Září 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 Je to přesně tak, jak to říkáš. Každej měsíc je za 99 rapids a zbylý rapids můžeš volně převádět na GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Září 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2010 aha tak dík, tak to do toho jdu, to mi přijde dost výhodný za tu cenu parak: a k tobě se snad neni třeba vyjadřovat...spamuješ a meleš hovna, který nikoho nezajímaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.