ffiilliipp Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 kdyz bricknu psp neudela mi to neco z kartou?? pleas pište způsoby jak bricknout psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ramalamadingdong Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Udelej update a v pulce vytahni baterku s PSP ;) nejlepší spusob :D a s kartou to myslim neudela nic :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ffiilliipp Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Udelej update a v pulce vytahni baterku s PSP ;) nejlepší spusob :D a s kartou to myslim neudela nic :) a vezmou mi to?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 wiver Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 a vezmou mi to??Mozna jo, mozna ne.... Ale jestli to chces kvuli fw, tak pocitej s tim, ze vetsinou uz tam instalujou nejnovejsi, takze si moc nepomuzes...:dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ffiilliipp Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Mozna jo, mozna ne.... Ale jestli to chces kvuli fw, tak pocitej s tim, ze vetsinou uz tam instalujou nejnovejsi, takze si moc nepomuzes...:dozey: to si to jeste zhorsim kdyby mi to dali na 3.52 tak to si mě zklamal:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 co to je za blbost.?? ty si chces bricknout PSP.?? :blink2: ho radsi nekam prodej..jinak udelej treba update a vypni psp nebo vyndej baterku..ale ja bych to nedelal...;) radsi u toho trochu premejslej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 matof Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 To bych nedělal bůh ví kdy ti to vrátěj. Čekej Čekej na DG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ffiilliipp Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 To bych nedělal bůh ví kdy ti to vrátěj. Čekej Čekej na DG tak vas asi poslechnu neudelam to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 To bych nedělal bůh ví kdy ti to vrátěj. Čekej Čekej na DGjestli ma 3.51 tak si este nakej patek pocka..ja bych to prodal ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 s kartou to nic neudela a zalezi kde jsi to koupil, je rozdil eshop, datart a JRC... pokud v datartu, tak ti ten brick doporucuji... tam ti vymeni kus za kus... Jinac pro vsechny kecalky co tu placou kraviny.. Vetsinou to meni v prodejne nebo SONY posila nove ZE SKLADU, nedela UP! Kazdy kdo to zde zkousel, tak mu dali max do 3.50 (ani to ne) NIKDO TO NEBYL NEJ FW!!!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 s kartou to nic neudela a zalezi kde jsi to koupil, je rozdil eshop, datart a JRC... pokud v datartu, tak ti ten brick doporucuji... tam ti vymeni kus za kus... Jinac pro vsechny kecalky co tu placou kraviny.. Vetsinou to meni v prodejne nebo SONY posila nove ZE SKLADU, nedela UP! Kazdy kdo to zde zkousel, tak mu dali max do 3.50 (ani to ne) NIKDO TO NEBYL NEJ FW!!!!!! Tjn, určitě mu nedaj za ,,zkažený PSP,, to s tim novým ,,lepším,, firmwarem... Daj ti starý (tj,se starsim firmwarem) , toť můj názor...:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ffiilliipp
kdyz bricknu psp neudela mi to neco z kartou??
pleas pište způsoby jak bricknout psp
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts