HDave Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Ctěl jsem se zeptat, mám PSP 300X Fw 5.51, vím že nejde flashnout ale chci se zeptat, jak je to s orinálníma hrama. Nechci Fw updatovat kdyby se nahodou postestilo v hackovani teto verze. Cetl jsem že jsou hry dělane na různé verze FW, takže jestli koupim nedavno vydanou hru, nestane se mi že bych musel updatovat i když bych mnel vse original abych si hru zahrál? Dekuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pítr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 nove hry potrebuji vyžsí fw a ty hry po spustení aktualizují automaticky takze tím padem si to bez aktualizace nezahrajes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Novějš vydadý hry jako Dantes Inferno, GTA: ChTW, Modnation Racers... chtějí FW 6.xx takže kdybys je chtěl spustit tak budeš muset udělat Update. Jinak ono se na ISO Loaderu nepracuje takže bych v tom ani problém neviděl. Být tebou nahodil bych 6.20, na to Patapon 2 demo s HBL a pouštěl alespoň HomeBrews... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HDave Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 A nevíte o nejakem seznamu homebrew aplikaci pro dane FW? Kdysi sem ho videl na stránkách http://advancedpsp.tk/foro_es/viewto...8178c2015352e8 , ale nejedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.