Shadow222 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Tak teď jsem si donesl ME, nainstaloval dal Patche a těším se na propařenou noc, jenže když to chci pustit tak se hodí launcher dám hrát, zčerná obrazovka a... Program Mass Effect přestal pracovat a storno nebo čekat. Nevíte jak to pořešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Tak teď jsem si donesl ME, nainstaloval dal Patche a těším se na propařenou noc, jenže když to chci pustit tak se hodí launcher dám hrát, zčerná obrazovka a... Program Mass Effect přestal pracovat a storno nebo čekat. Nevíte jak to pořešit? originalni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 No právě že jo, a proto mě to tak štve. ( Z JRC za 199) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 No právě že jo, a proto mě to tak štve. ( Z JRC za 199) tak zkus odinstalovat a zkus to bez patchu...a kdyz to nepujde...tak zkusit nejakej crack no...obcas i origos hry potrebujou pomoct :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 Nejspíš jo, i když mám hru hradši řádně opatchovanou (třeba u Zaklínače to na tý první verzi hry bylo nehratelný) Tak jsem teď četl že měl borec stejnej problém a ani reinstall nepomohl že musel dát crack Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2010 tak zkus dat crack a uvidis...ale musis najit crack na tvoji verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow222 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 No tak crack jsem nenašel, reinstalloval jsem a spustil - pohoda, pak jsem zvýšil rozlišeni nastavil detaily a ono to nejede takže tady je kámen úrazu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.