Shadow222 Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 Tak teď jsem si donesl ME, nainstaloval dal Patche a těším se na propařenou noc, jenže když to chci pustit tak se hodí launcher dám hrát, zčerná obrazovka a... Program Mass Effect přestal pracovat a storno nebo čekat. Nevíte jak to pořešit? Citovat
Kapr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 Tak teď jsem si donesl ME, nainstaloval dal Patche a těším se na propařenou noc, jenže když to chci pustit tak se hodí launcher dám hrát, zčerná obrazovka a... Program Mass Effect přestal pracovat a storno nebo čekat. Nevíte jak to pořešit? originalni? Citovat
Shadow222 Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 No právě že jo, a proto mě to tak štve. ( Z JRC za 199) Citovat
Kapr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 No právě že jo, a proto mě to tak štve. ( Z JRC za 199) tak zkus odinstalovat a zkus to bez patchu...a kdyz to nepujde...tak zkusit nejakej crack no...obcas i origos hry potrebujou pomoct :D Citovat
Shadow222 Odesláno Září 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 Nejspíš jo, i když mám hru hradši řádně opatchovanou (třeba u Zaklínače to na tý první verzi hry bylo nehratelný) Tak jsem teď četl že měl borec stejnej problém a ani reinstall nepomohl že musel dát crack Citovat
Kapr Odesláno Září 27, 2010 Nahlásit Odesláno Září 27, 2010 tak zkus dat crack a uvidis...ale musis najit crack na tvoji verzi :) Citovat
Shadow222 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Září 28, 2010 No tak crack jsem nenašel, reinstalloval jsem a spustil - pohoda, pak jsem zvýšil rozlišeni nastavil detaily a ono to nejede takže tady je kámen úrazu :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.