RiWiX Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Zbývají mi dvě trofeje do platinovky, samozřejmě komunitní. Jde o 50 zahrání jednoho levelu a 30 srdcí avatara + 50 srdcí levelů... Chtěl bych vás poprosit, jestli máte LBP, tak jestli byste mi nemohli zahrát některý z levelů, třeba víckrát, abych měl 50, ale hlavně potřebuju 6 srdíček na avatar + 2 na levely... Smazal jsem omylem level se 35 zahráníma, takže teď mam maximum 21 bohužel... ale třeba ten level H4H s obrázkem vemena trvá pár vteřin, tak se dá hrát rychle po sobě... Na oplátku rád pomůžu vám.... :-) Najdete mě přes Search Text a napsat @RiWiX_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Oki zahraju a osrdíčku jak level tak hráče, tak si mě taky osrdíčkuj :) LittleJohn1986 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiWiX Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Já ti srdíčka už poslal, jinak jsem se ještě od včera nedíval... potřebuju podle odhadu tak ještě tři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srig Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Zítra ti taky pomůžu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.