Pietro Fofista Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 nevím jak se to stalo, ale zapnu xko a místo pokračovat v solo game mi to nabízí jen začít novou... neví te kde se ten save mohl ztratit nebo jak ho dostat zpět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Jestli se ti vyplo xko pří ukládání , tak je to ztracené . Podívej se do memory a jestli ho tam nemáš , tak budeš muset začít hru znova . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 to bych pochopil, ale právě, že hra byla uložená a dva dny jsem jí ani nehrál, pouze přes xlive MP. dnes jsem chtěl zahrát solo a save pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pietro Fofista
nevím jak se to stalo, ale zapnu xko a místo pokračovat v solo game mi to nabízí jen začít novou...
neví te kde se ten save mohl ztratit nebo jak ho dostat zpět?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.