Monty666 Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Ahoj, mám problém. Pořídil jsem si druhý ovladač k novému elite 250GB a nechce se mi spojit s konzolí ani po zmačknutí tlačítka zezadu ovladače. Je v tom ještě nějaký fígl? Díky za pomoc. Monty666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Musíš zmáčknout i to tlačítko na xboxu , aby se to synchronisovalo ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Monty666 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Aha, vubec jsem nevedel že je i tlačítko na xboxu... jdu to najit a zkusit... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Monty666 Odesláno Září 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Supr, funguje to. Díky za pomoc!! Monty 666 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ReSs Odesláno Prosinec 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2010 Moc mi ta rada pomohla, vůbec sem o tom tlačítku nevěděl. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2010 Ludia, vy necitate tlaceny manual ktory ste dostali ku konzole?...OMG. Mate to tam pekne aj s obrazkami ako pre dementov, presne ako tu: http://support.microsoft.com/kb/906947/cs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Monty666
Ahoj, mám problém. Pořídil jsem si druhý ovladač k novému elite 250GB a nechce se mi spojit s konzolí ani po zmačknutí tlačítka zezadu ovladače. Je v tom ještě nějaký fígl?
Díky za pomoc. Monty666
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.