Cita Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Čest, mám problém s ovladačem, nebo s Xkem. Ovladač prostě bliká a nic nedělá, někde jsem se dočetl že to může být chyba signálu s Xka, dá se to nějak řešit ? Třeba nějaký kalibrovaný úder ? Baterkama to není, teď jsem koupil nový... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 přesně to samé,co post pod tvým . Zmáčkni tlačítko na ovladači a xboxu - musí se zesinchronisovat , když máš nový ovladač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Cita, toto mas aj v tlacenom manualy pri konzole - treba citat http://www.xbox.com/sk-SK/support/xbox360/howto/peripherals/connect-wirelesscontroller.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Čest,
mám problém s ovladačem, nebo s Xkem. Ovladač prostě bliká a nic nedělá, někde jsem se dočetl že to může být chyba signálu s Xka, dá se to nějak řešit ? Třeba nějaký kalibrovaný úder ?
Baterkama to není, teď jsem koupil nový...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.