Smrtonos Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Ahoj Chtěl jsem se zeptat jestli někdo má nebo vi co je zac toto sluchatko s mikrofonem. http://www.herniprislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/415.html ten PSP - Communicator Headset . Muzu mluvit s nim treba kdyz hraju killzona? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 na SOCOMa by mohl byt dobry.. ale chtelo by to stereo.. na jednom uchu je to neprijemne (pracuji v CC, vim ctj :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smrtonos Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 No a mas nejaky link na nejake (levnejsi) stereo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 No a mas nejaky link na nejake (levnejsi) stereo?nnn, nemam bhzl, nerikam ze pomer cena/vykon ze u tohoto headsetu spatny, to ne... jen rikam svuj nazor na jednu sluchadlo, nemuselo by to byt ani stereo, proste jen 2 sluchatka, proste 1 je velmi neprijemne, zvlast kdyz ho pouzivate dele, verte mi.. (celkove globalne, ne jen tohle..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smrtonos Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 nnn, nemam bhzl, nerikam ze pomer cena/vykon ze u tohoto headsetu spatny, to ne... jen rikam svuj nazor na jednu sluchadlo, nemuselo by to byt ani stereo, proste jen 2 sluchatka, proste 1 je velmi neprijemne, zvlast kdyz ho pouzivate dele, verte mi.. (celkove globalne, ne jen tohle..) Skoda ale kdybys neco nekde nasel tak se mi ozvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k3vadros Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2007 Skoda ale kdybys neco nekde nasel tak se mi ozvi. Myslím že v prodeji je jedna verze Socom ke který je slušnej headset..poptej se jestli to treba nekdo nema- a neproda...:arrow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smrtonos Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2007 Už jsem to dal do Bazar-Koupim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Smrtonos
Ahoj
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo má nebo vi co je zac toto sluchatko s mikrofonem. http://www.herniprislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/415.html ten
PSP - Communicator Headset . Muzu mluvit s nim treba kdyz hraju killzona? Dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts