Smrtonos Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2007 Ahoj Chtěl jsem se zeptat jestli někdo má nebo vi co je zac toto sluchatko s mikrofonem. http://www.herniprislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/415.html ten PSP - Communicator Headset . Muzu mluvit s nim treba kdyz hraju killzona? Dik
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2007 na SOCOMa by mohl byt dobry.. ale chtelo by to stereo.. na jednom uchu je to neprijemne (pracuji v CC, vim ctj :D )
0 Smrtonos Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2007 No a mas nejaky link na nejake (levnejsi) stereo?
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2007 No a mas nejaky link na nejake (levnejsi) stereo?nnn, nemam bhzl, nerikam ze pomer cena/vykon ze u tohoto headsetu spatny, to ne... jen rikam svuj nazor na jednu sluchadlo, nemuselo by to byt ani stereo, proste jen 2 sluchatka, proste 1 je velmi neprijemne, zvlast kdyz ho pouzivate dele, verte mi.. (celkove globalne, ne jen tohle..)
0 Smrtonos Odesláno Srpen 2, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2007 nnn, nemam bhzl, nerikam ze pomer cena/vykon ze u tohoto headsetu spatny, to ne... jen rikam svuj nazor na jednu sluchadlo, nemuselo by to byt ani stereo, proste jen 2 sluchatka, proste 1 je velmi neprijemne, zvlast kdyz ho pouzivate dele, verte mi.. (celkove globalne, ne jen tohle..) Skoda ale kdybys neco nekde nasel tak se mi ozvi.
0 k3vadros Odesláno Srpen 2, 2007 Nahlásit Odesláno Srpen 2, 2007 Skoda ale kdybys neco nekde nasel tak se mi ozvi. Myslím že v prodeji je jedna verze Socom ke který je slušnej headset..poptej se jestli to treba nekdo nema- a neproda...:arrow:
0 Smrtonos Odesláno Srpen 3, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 3, 2007 Už jsem to dal do Bazar-Koupim.
Otázka
Smrtonos
Ahoj
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo má nebo vi co je zac toto sluchatko s mikrofonem. http://www.herniprislusenstvi.cz/sony-psp/sluchatka/-/415.html ten
PSP - Communicator Headset . Muzu mluvit s nim treba kdyz hraju killzona? Dik
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts