zergris Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2010 Chtěl bych se prosim někoho zeptat jestli to uz hral. Já zaboha nemůžu přijít na to jak prihrac mic spoluhracovy nad kos a on pak zavesi. Ve 2K10 to bylo RB+A. Ale nevim jak tady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 hele to ti neporadim...ale chtěl bych se zeptat: Ono už je to někde ke stažení ? 2K11 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 hele to ti neporadim...ale chtěl bych se zeptat: Ono už je to někde ke stažení ? 2K11 ? Já to mám od PCMakera;) Ale eště nemám vypáleno protože čekam na DVDečka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Jo jinak je to dobrá hra. A kdyby na to nahodou někdo přiššel pídněte sem. Jinak vzdělujte názory na hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 "Alley-oop controls changed to LT+B this year (was LT+A) to help avoid accidental tosses while running with turbo and simply trying to pass." http://www.osatwork.com/forums/showthread.php?t=439870 http://espn.go.com/espn/thelife/videogames/blog/_/name/thegamer/id/5513054/play-mike?readmore=fullstory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 jo já hrál na pc teda 2K10 a je to pecka...realistický jak bejk fakt povedený a mco se těšim na 2K11 =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Trezor jestli to dobre chapu tak to vyvolam stisknutim LT a B. Nevim proc je to v tezavorcce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 LT + A to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Trezor jestli to dobre chapu tak to vyvolam stisknutim LT a B. Nevim proc je to v tezavorcce. Google prekladac do CZ: "Alley-oop kontrol změněn na LT + B v letošním roce (bylo LT +A), jak se vyhnout nechtěnému hodí při běhu s turbo a prostě se snaží projít." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanous Odesláno Říjen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2010 Zeptam se jak uplna lama, ale naposledy jsem hral 06 na PS2. Jak se da zasmecovat? Kolikrat uz se mi povedlo vypichnout balon, prihrat na rozebehnuteho hrace a jit s nim sam do kose, ale nikdy nezasmecovat, jen hodil z vyskoku do kose :-( A druhy dotaz, kdyz branim soupere na tesno, tak on naznaci na jednu stranu a obtoci se kolem me na druhou, tusite jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zergris Odesláno Říjen 12, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 No musíš držet běh a pravej anolog třeba dolů. Myslim ze je to RT+Rstick.Ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2010 Aj ked si pod kosom a chces zasmecovat, tak musis drzat sprint + strelba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cratos99 Odesláno Říjen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2010 Můžete mi někdo napsat nějaký tipy do hry? Hraju třeba vyrovnanej zápas, ale nepadá mi to tam... a to střílim Xkem :D Hry jako fifa, nhl hraju na legandary, ale tady hraju na pro a stejně prohrávam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Není nějakej návod na ovládání ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drag01 Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Můžete mi někdo napsat nějaký tipy do hry? Hraju třeba vyrovnanej zápas, ale nepadá mi to tam... a to střílim Xkem :D Hry jako fifa, nhl hraju na legandary, ale tady hraju na pro a stejně prohrávam. Nebude to tím že NHL a FIFU nějakou dobu hraješ? To znamená že najednou umíš každou sportovní hru? Tipy nejsou, jen praxe. Hraj, a půjde ti to čím dál lépe, nic víc ti neporadím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Listopad 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2010 Není nějakej návod na ovládání ? Google nepozname? Co tak napisat "nba 2k11 tutorial controls" http://www.gametrailers.com/video/understanding-control-nba-2k11/703623 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maddogg Odesláno Únor 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2011 Hrajete někdo 2k11 na livu? Chtěl bych udělat alespon malý turnaj třeba pro 4 lidi, ale dva lidi mi chybí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.RD. Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ja bych klidně dal, mám nick RudyTerrell CZE na livu, spis mi napis tam nez sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maddogg Odesláno Únor 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2011 Ok, zítra si tě přidám. Chtělo by to ještě jednoho aby se dal udělat aspon malý turnaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2011 Zdar, hraje eště vůbec někdo? Za jaká tým hrajete? Hrajete nějáký mody třeba Seasson nebo zdolávaté neuvěřitelné hry M. Jordana? A ještě dotaz, když dokončíte mod Seasson, tak už je konec, nebo se třeba muže hrát dalsí sezona...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Hodne komplikovana hra ale ma neuveritelny detaily na hracich,odehral jsem tak 10 zapasu a vsechny prohral s rozdilnym skore,jinak best nba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba139 Odesláno Květen 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2011 Je tam hodně možností, hru mužeš hrát tak že budeš jentak střílet a doufat že padne a nebo si dopředu vše promyslet a udělat pěknou akci s pěkným zakončením...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.