SJ413 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Nejsem upnej profík, proto potřebuji pomoci, zapojil jsem kabel z 5x cinc koncovkou a nic se neděje, lze to nějak nastavit, když nemám původní analogový kabel s klasickým 3x cinc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Vola sa to Komponent (RGB - cerveny, zeleny, modry cinch) + 2x audio (cerveny, biely cinch). Ak si tie RGB cinche (su pokope) dobre zasunul do prisluchajucich zdierok na TV, potom aj zvukove cinche do audio vstupu (IN) a potom vybral na TV ten spravny vstup (pre komponentne pripojenie), problem by nemal byt ziadny. Mozno ak treba na konzole rozlisenie znizit, ak tvoj TV take vysoke nepodporuje (nenapisal si, aky mas TV). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SJ413 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 mám zatím starou skleněnku sice 100Hz ale babičku, ale v té problém asi nebude, mám to zapojeno přes zesilovač od yamahy včetně obrazu a třebe satelit mi přes to normálně maká, ale když přepínám vstupy tak se nic neděje. Hraje jen ten satelit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Na zaciatku si o tom nepisal. A potom to tu tahame ako z chlpatej deky. Z vystupu Yamahy do TV akym kablom? Mas to vobec do Yamahy do vstupu (IN) a z yamahy vo vystupe (OUT)? Na to musis dat pozor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SJ413 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Do Tv z Yamahy to jde cinc a satelit mormálně maká, ale konzole se tváří, jako když nedává signál, není potřeba ji nejprve připojit tím starým kabelem, přenastavit a pak zapojit na nový?.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Jinak zmackni podr zapinaci tlacitko na PS3 do prvniho pipnuti, tim se resetuje nastaveni video out. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SJ413
Nejsem upnej profík, proto potřebuji pomoci, zapojil jsem kabel z 5x cinc koncovkou a nic se neděje, lze to nějak nastavit, když nemám původní analogový kabel s klasickým 3x cinc
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.