kuzma11 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Dobrý den, chtěl bych se zeptat a poprosit o radu s jedním problém s PSP. CCA před měsícem jsem koupil nové PSP, bohužel po měsíci mi přestalo fungovat načítání minidisků. Volal jsem do obchodu co s by s tím mohlé být a řekli mi že to mám zkusit vyčistit. Bohužel, ať jsem se snažil sebevíc nepomohlo to. Je to častý případ nebo to mám prostě vyřešit reklamací?děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 no po měsící to časté určitě není jestli máš ještě záruku tak bych to řešil reklamací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Reklamaci mám, jen to bylo objednávané přes E-shop z prahy, takže je pro mě takové komplikované. Proto jsem se raději chtěl zeptat, jestli se s tím nedá něco dělat. PSP mám v obalu a starám se o něj jako o mimino, takže k mechanickému k poškození z mé strany dojít nemohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ono možná bude celé nějaké špatné, protože se mi do ted nepodařilo připojit k wifi, ale to je možná i rukama. I když kamoš co má o něco starší PSP tak mu to jede úplně v pořádku s totožným nastavením jako mám já :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
genius1994 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Ti tam nespiš dali vadnou mechaniku. Ja bych se jim to tam poslal poštou ad to spravý. a nebo do nějakeho servysu jestli nevy v čem by to mohlo byt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzma11 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Moc díky pánové. Zkusím to teda nějak vymyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.