dessperadoss Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Mám IPod touch 2G s firmwarem 4.0 a mám nainstalovanou Cydiu a v tom winterboard ale když si chci něco stáhnout (např. schema) tak se mi nic neobjeví :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 refresh......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 refresh..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dessperadoss Odesláno Říjen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 refresh.... :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Score Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 zkus se podívat na nejaký video na youtube http://www.youtube.com/watch?v=rK8s1KTbSMw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dessperadoss
Mám IPod touch 2G s firmwarem 4.0 a mám nainstalovanou Cydiu a v tom winterboard ale když si chci něco stáhnout (např. schema) tak se mi nic neobjeví :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.