arthas menethil Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 xbox mam novy asi tyden problem asi neni v nem zadna hra mi to nedela ale sem tam jednou denne me napise hra RESIDENT EVIL ze konzole neni schopna precist disk je to promo verze muze to byt tim?zadna jina hra to nedela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Poškrábanej dvd Resident Evil? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jestli je to originálka , tak poškrábaný DVD je možno nechat opravit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 arthas menethil Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 je novej poskrabanej neni je zajimavy ze kdyz dam xbox na stojaka nic se nedeje:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Jak - " nic se neděje " ? Chodí to tak bez problémů ? V tom případě proč to na stojáka nemáš stále ? Já to tak mám od doby , co xbox mám . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 arthas menethil Odesláno Říjen 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2010 ja to na stojaka skusil az po tym co me to udelalo po 5 minutach hry,,jede ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
arthas menethil
xbox mam novy asi tyden problem asi neni v nem zadna hra mi to nedela ale sem tam jednou denne me napise hra RESIDENT EVIL ze konzole neni schopna precist disk je to promo verze muze to byt tim?zadna jina hra to nedela
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.