123456789 Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Mám problém a otázku: 1) Můžu když mám flashable PSP Slim a OFW 6.31 flashnout tam CFW 5.03GEN-C? 2) Udělal jsem si pandora battery a Magic Memory Stick, ale po zapnutí PSP se objeví vše jako normálně. Kde je chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 starmen Odesláno Září 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 6.31 je už moc vysoký takže neflashneš a nespustíš ani chickenhen a HB loader taky ne, takže jedine origoš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 123456789 Odesláno Září 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2010 Tak proč se píše že Slim můžu flashnout kdykoliv? (pokud to umožnuje MB) EDIT: Mám HBL, stačí to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Když píše, že má "flashable", tak přeci nezáleží na verzi FW. Jen pro info: HBL je jen na spouštění HomeBrew her a aplikací, ISO hry s tím nespustíš. :) Ale pokud čteš, tak víš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 123456789 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 To vím, problém je, že mám pandoru i vytvořený MMS a po vložení do PSP a restartu se nic nestane. To by pandora dělat neměla ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Michelangelo Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Já osobně jsem PSP neflashoval s PB nikdy, ale mám pocit, že restart tam být neměl...? Prvně se tam strčila paměťovka, pak baterka a nabootovalo se to myslím samo, nebo tak nějak... Někde je tu tutoriál, najdu ho :) EDIT: Tady to je:http://console-forum.net/tema/11173-pandora-s-battery-univerzalni-unbricker-amp-flasher-gt-overeno-new-dcv8 Ale jestli to děláš podle toho, tak promiň :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 123456789 Odesláno Září 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Tak to vypadá, že jsem špatně vytvořil baterii, což je ale divný, protože tu nožičku jsem oddělil. (Po vložení baterie se nerozsvítí zelený světlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
123456789
Mám problém a otázku:
1) Můžu když mám flashable PSP Slim a OFW 6.31 flashnout tam CFW 5.03GEN-C?
2) Udělal jsem si pandora battery a Magic Memory Stick, ale po zapnutí PSP se objeví vše jako normálně. Kde je chyba?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.