molis88 Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Prosím o radu Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 předpokládám, že do xka na hadr... u flaschky by to mělo fungovat vybráním položky a copy u CD jsem to nedělal...u CD to musí být mp3... (grab umí až poslední xko tedy slim)...(nezkoušel jsem, informace z tech. údajů na netu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 http://support.microsoft.com/kb/906500?sd=xbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 užitečný odkaz...:) tady se jedná o datadisk (mp3), ale nemůžu už najít kde jsem četl, že slim verze umí nagrabovat na hadr audio CD... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2010 Neviem o com pises, pretoze ja mam take informacie, ze na HDD das iba ako rip Audio CDcka. mp3 z USB flashky, ci CDcka na HDD nedas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Neviem o com pises, pretoze ja mam take informacie, ze na HDD das iba ako rip Audio CDcka. mp3 z USB flashky, ci CDcka na HDD nedas. grab a rip je totéž...myslel jsem to tak, že nový slim prý umí s hudebního CD udělat RIP a uloží ho na pevný disk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 grab a rip je totéž...myslel jsem to tak, že nový slim prý umí s hudebního CD udělat RIP a uloží ho na pevný disk... Preco pises o novom Slim, ked to robili aj starsie revizie? Preto nerozumiem tvojej poznamke. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2010 Preco pises o novom Slim, ked to robili aj starsie revizie? Preto nerozumiem tvojej poznamke. a tak to jsme si nerozuměli.... mimo jiné nevím o tom, že to starší verze umí....je mi to novinka tak jako u S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake33 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2010 Nemusí to být slim, aby z audio CD uměl vytáhnout wma na harddisk. Spíš je blbé že neumí třeba mp3 na flesh disku kopírovat na hdd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
molis88
Prosím o radu Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.