0 Pietro Fofista Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Odesláno Září 30, 2010 předpokládám, že do xka na hadr... u flaschky by to mělo fungovat vybráním položky a copy u CD jsem to nedělal...u CD to musí být mp3... (grab umí až poslední xko tedy slim)...(nezkoušel jsem, informace z tech. údajů na netu) Citovat
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Odesláno Září 30, 2010 http://support.microsoft.com/kb/906500?sd=xbox Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Odesláno Září 30, 2010 užitečný odkaz...:) tady se jedná o datadisk (mp3), ale nemůžu už najít kde jsem četl, že slim verze umí nagrabovat na hadr audio CD... Citovat
0 trezzor Odesláno Září 30, 2010 Nahlásit Odesláno Září 30, 2010 Neviem o com pises, pretoze ja mam take informacie, ze na HDD das iba ako rip Audio CDcka. mp3 z USB flashky, ci CDcka na HDD nedas. Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 Neviem o com pises, pretoze ja mam take informacie, ze na HDD das iba ako rip Audio CDcka. mp3 z USB flashky, ci CDcka na HDD nedas. grab a rip je totéž...myslel jsem to tak, že nový slim prý umí s hudebního CD udělat RIP a uloží ho na pevný disk... Citovat
0 trezzor Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 grab a rip je totéž...myslel jsem to tak, že nový slim prý umí s hudebního CD udělat RIP a uloží ho na pevný disk... Preco pises o novom Slim, ked to robili aj starsie revizie? Preto nerozumiem tvojej poznamke. Citovat
0 Pietro Fofista Odesláno Říjen 2, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 2, 2010 Preco pises o novom Slim, ked to robili aj starsie revizie? Preto nerozumiem tvojej poznamke. a tak to jsme si nerozuměli.... mimo jiné nevím o tom, že to starší verze umí....je mi to novinka tak jako u S. Citovat
0 snake33 Odesláno Říjen 3, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 3, 2010 Nemusí to být slim, aby z audio CD uměl vytáhnout wma na harddisk. Spíš je blbé že neumí třeba mp3 na flesh disku kopírovat na hdd.... Citovat
Otázka
molis88
Prosím o radu Děkuji
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.